Ini diawali dengan masuknya aku ke salah satu kampus yang kebetulan memang tempat cita-citaku sebagai ahli komputer. Pada tahun 2014, kepindahanku dari Jakarta Barat ke Bandung, tepatnya aku tinggal di daerah perumahan yang dulu pernah ditinggali kedua orang tuaku, dan sekarang aku tinggal bersama pembantu...

Ria adalah seorang mahasiswi asal Pekalongan, Jawa Tengah. Aku mengenalnya ketika kami sama-sama menjadi peserta dalam kegiatan workshop bagi mahasiswa/i. Dia peserta dari sebuah sekolah tinggi ekonomi di kota S, sedangkan aku dikirim mewakili kampusku. Selama workshop, sebenarnya aku sudah mulai merasa kalau dia memperhatikanku,...

Dan pengalaman pertama seorang perempuan melakukan onani atau masturbasi sebelumnya akhirnya ia ketagihan sex. Cerita hot erotis nya, silahkan simak selengkapnya berikut ini! Sebelumnya aku hendak cerita hot sex mengenai awalku bermain sex dengan pasangan, ada baiknya aku ceritakan dulu pengalaman pertamaku bermain sex solo atau...

Citer ni masa aku form5. first time la aku buat smua ni. so rasa teruja la kan.. aku kenal dengan boyfriend aku sebab pada mulanya dia ni abang angkat aku. tapi lepas aku clash dengan boyfriend aku(member abang angkat aku) so abang angkat aku tu...

Aku mempunyai teman yang bernama nurzurah nama sebenar.Aku memang sudah lama kenal dengan nurzurah ini.Dia lebih muda hanya satu tahun dari umurku .Dia seorang gadis baik malah baik terhadapku.Aku menjadi amat sayang padanya.Kadang-kala aku naik nafsu kat dia tapi aku melepaskan nafsu dengan cara melancap...

Mak dengan ayah aku berpisah masa aku Tingkatan 3. Ayah aku dengan segera kahwin balik dengan andalusia. Mak aku tak kahwin, tapi boleh tahanlah pakwenya sana sini. Akhirnya dia kahwin duda anak tiga dua tahun lalu. Aku pun hairan juga kerana dalam ramai-ramai boyfriendnya yang kaya,...

Citer ni berlaku masa aku dah jadi bini org, actually aku kenal dgn hubby angkat aku ni masa b4 kahwin lagi (aku kahwin dengan org lain sbb hubby angkat aku ni suami org), tapi masa tu semua berjalan dengan lancar, takde sebarang aksi yang mengghairahkan...

Malam itu, aku dan anim (bukan nama sebenar) berjalan-jalan keliling tasik seperti biasa selepas study bersama di library. Aku dan anim kawan biasa, aku pernah approach dia suatu masa dulu, tapi anim diam, jawab ya pun tidak menolak pun tidak. Dia cuma kata, "Kita kawan...

Malam semakin larut saat Mei sedang menunggu angkutan umum sepulang kerjanya. Telah lebih seminggu Mei bekerja di sebuah pasar swalayan, dimana karyawan dan karyawatinya pulang kerja jam sepuluh malam. Mei berwajah cantik dengan bentuk muka oval, mata yang indah, hidung mancung, dan bibir yang menawan. Rambutnya...