Well!! ni aku nak cerita sikit pengalaman suatu ketika dahulu. Aku namakan Adam memegang watak aku dan Hawa sebagai watak kekasih gelap aku...

Malam itu, aku dan anim (bukan nama sebenar) berjalan-jalan keliling tasik seperti biasa selepas study bersama di library. Aku dan anim kawan biasa, aku pernah approach dia suatu masa dulu, tapi anim diam, jawab ya pun tidak menolak pun tidak. Dia cuma kata, "Kita kawan...

Malam semakin larut saat Mei sedang menunggu angkutan umum sepulang kerjanya. Telah lebih seminggu Mei bekerja di sebuah pasar swalayan, dimana karyawan dan karyawatinya pulang kerja jam sepuluh malam. Mei berwajah cantik dengan bentuk muka oval, mata yang indah, hidung mancung, dan bibir yang menawan. Rambutnya...

Hai, ini adalah sebuah cerita kawan saye yang berada di ipoh ketika tahun 1997, namanye ialah lan (bukan name sebenar), lan ini berkerja sebagai technician komputer di sebuah syarikat di ipoh,lan ini suka melayari internet,dibawah ofisnye ada sebuah syarikat perkapalan,bila tak ade kerja di ofisnye...

Aku guru lepasan maktab perguruan, melayu, umur 23 tahun, mengajar di sekolah menengah di utara di sebuah perkampungan yang banyak masyarakat siam. Kerana tak ada kuarters aku menyewa sebuah rumah papan. Rumahnya sederhana saja ada lubang di sana, ada lubang di sini. Bila malam tak ada kerja, biasanya sebelum...

Aku dibesarkan bersama datuk dan nenek sejak kecil, sebab itu agaknya aku ni manja orangnya (mudah juga merajuk). Aku saja cucunya yang dipelihara walaupun cucu-cucu yang lain ramai. Sejak kecil agaknya umur lima atau enam tahun aku dah lali dengan cipap perempuan (sebab nenek aku ni bidan part time)...

Agak sukar juga untuk bermula tambahan pula kisah-kisah yang bakal ku bentangkan adalah merupakan kisah benar yang telah terjadi agak lama dulu. Aku terpaksa mengambil satu pendekatan supaya dapat melindungi mereka yang terlibat dan keluarganya, di samping itu aku juga tidak mahu menjadikan kisah ini...

Peristiwa ini berlaku sekitar di awal tahun 80an di sebuah perkampungan tepi sungai di Negeri Pahang. Samada kisah ini benar atau rekaan semata-mata terpulang kepada anda para pembaca untuk menilainya. Saya sebagai penulis cuma melakarkan kisah yang sering berlaku dalam masyarakat sejak dahulu hingga ke...

Puan aziah adalah bos di pejabatku, berusia 33 tahun, orangnya tinggi lampai dan cun melecun. Saban hari aku melihatnya membuatkan nafsu seks aku membuak-buak. Satu hari aku terfikir bagaimana untuk dapat menikmati tubuhnya yang cun itu. Pada masa tu cuma aku dan puan aziah sahaja...

Ni ada cerite ni pls don't publish my email  kalau ade orang nak korang tanyer aku dulu ler kalau korang rase patut bagi korang bagi aje la biase la kan aku ni jantan. mesti nak cari pompuan...

Minggu lepas gua ada lepak kat Hard Rock Café dari pukul 6 petang lagi sebab dah nak release tension sikit. Dalam pukul 8.30 tu kira dah ada orang ramai juga, gua nampak ada dua orang awek duduk semeja…bersembang. Cun habis, kalau nak suruh pilih tu susah, seorang tu...

Kenangan dan peristiwa yang berlaku masa dulu-dulu sampai bila pun tidak dapat dilupakan. Ianya tetap menjadi sejarah yang sering datang dalam ingatan. Tidak kira kita sudah insaf, taubat dan sebagainya tapi dimasa-masa tertentu dia akan menjelma juga. Aku berasal dari sebuah kampong disempadan antara Negeri Terengganu...

Pengalaman ini ingin saya kongsikan bersama dengan pembaca semua. Ianya berlaku hampir dua tahun yang lepas. Sepertimana selalu, apabila aku bosan, aku akan memandu kereta ku dan akan lepak di Tasik Titiwangsa sambil mencuci mata. Selalunya aku hanya akan lepak sambil memerhatikan gelagat orang yang berkunjung ke tasik itu. Hari...

Aku ni bolehlah dikatakan dalam golongan Sex Maniac juga. Apa tidaknya kalau nak main aku tak kira orang dah selagi ada pantat that's O.K with me...