Cerita Bokep

BOHSIA

Minggu lepas gua ada lepak kat Hard Rock Café dari pukul 6 petang lagi sebab

dah nak release tension sikit. Dalam pukul 8.30 tu kira dah ada orang ramai juga,

gua nampak ada dua orang awek duduk semeja…bersembang. Cun habis, kalau

nak suruh pilih tu susah, seorang tu rambut nampak macam dah dye kemerahan

Baca Juga: Bercinta Dengan Tukang Jamu Yang Montok Dirumah

paras tengkok pakai t shirt yang senteng sampai nampak sikit perut dia, putihhhhh.

Tetek dia ni cool, pejal aje nampanya, pakai pulak skirt pendek warna hijau gelap.

Gua nampak jelas sebab meja dia orang tak jauh dan beriring dengan meja gua.

Seorang lagi tu macam anak mami sikit, rambut kat bahu, lebat, pakai t shirt pendek

juga, ishh, tetek lagi best dari yang sorang lagi tu sampai macam nak terletak aje

kat atas meja. Muka diaorang ni macam teenagers lagi paling tua pun 19 tahun.

Gua ni muka kira ok juga pun ada mix mamak sikit, katala hindustani orait? Sebab

ayah gua ni campur pakistani dan orang kashmir. So gua biasala jual muka, jarang

orang tak respond.

Gua panggil waiter, suruh dia hantar dua fruit punch kat girls tu. Gempak jugak dia

orang tengok gua bila waiter tu hantar minuman, tapi mereka tak tolak..orait!

pancing dah hampir mengena. Gua cuma raise gua punya glass aje kat dia orang,

ada respond! Sorang yang macam anak mami tu senyum habis, sorang lagi tegelak

kecil.

Gua pun make a move la kemeja girls tu…”Hi, I’m Razlan…may I join you” dia orang

gelak…tapi bila I hulur tangan disambut mesra so gua pun duduk ajela kat sebelah

seorang tu yang nama nya Khaty, yang anak mami tu Adlene…nama samaranle tu.

Kita orang pun sembanglah, rupanya diaorang ni college students kat Subang Jaya,

ambik course MIS, sekarang ni dok lepak sebab dah habis exam. BF ada dan

ramai pun tapi malam ni semua orang tu sengkek, so dia orang ni lepak sendirila.

Sembang punya sembang, gua ajak dia orang round KL sebab diaorang came by

cab aje so gua setuju hantar balik kat rumah sewa diaorang kat Subang Jaya sana,

USJ1 kat apartment. Share 5 orang. Dia orang berdua ni memang sah 19+.

Gua pun dengan gentlemenya hantar diaorang balik, masa tu dah nak pukul 1 pagi,

lepas late supper kat Bangsar.

Malam esok gua dah ajak Adlene dan Khaty dating bertiga.

Keesokkanya gua pickup diaorang ni tepat jam 8.malam, Adlene pakai T shirt ketat

warna putih, tulisan DKNY dengan skirt singkat warna hitam, Khaty pakai T shirt

oren ketat dengan skirt pendek warna putih…huyoooo…..batang gua memang suka

pandangan camtu, gua menegok air liur.

Gua belanja diaorang makan kat Rama V di jalan U thant, mahal juga….dekat

dengan 3 ratus hangus.

Lepas tu gua ajak diaorang lepak kat aprtment gua di KL Plaza tower…gua tinggal

sorang sebab nak privacy. Mula-mula diaorang apprehensive tapi gua kata yang

gua cuma sorang, they all berdua. Tak sampai 1/2 jam kita orang sampai.

Apartment gua tak messy sebab gua ni agak kemas orangnya, ada 29″ TV, DVD

player dsbnya so complete juga.

Gua pasang Astro, diaorang lepak atas sofa panjang depan tv, gua ambil coke

dalam fridge.

Adlene ni macam nakal dan miang sikit bila cakap dan gurau tu dok asyik nak

pukul-pukul orang aje, memang gua suka…

Khaty pula kuat gelak, sampai macam bergerak-gerak tetek dia yang menggunung

tu. Memang geram tengok diaorang ni.

Gua memang ada tanya tentang pakwe diaorang tapi takde yang steady,

ringan-ringan tu diaorang dah biasa buat.

Gua pun untuk beralih topik cadangkan kita tengok filemCD yang panas

sikit….diaorang gelak, Khaty langsung tersipu-sipu so gua cepat-cepat capai

Cdnya dan pasang cerita Jepun. Memang ada jalan cerita tentang budak sekolah

main dengan drebar bas…hardcore habis. Gua tengok Adlene asyik

mengepit-ngepit pehanya sendiri dan Khaty macam sesak nafas aje. Nampak

sangat dadanya berombak turun naik, kalau tak pakai bra tu memang sah nipple dia

dah keras menonjol.

Filem lebih kurang 20 mins, gua tengok Adlene dok mengelisah aje, pehanya

kadang terbuka sikit dan tertutup tangan dia seakan meramas cushion sofa tu. Si

Khaty dak duduk kat carpet dibawah sambil meniarap, pinggulnya kadang-kadang

bergoyang. Gua bangun buat-buat nak ke toilet tapi on the way tepok bahu Adlene

sambil buat insyarat dengan kepala gua suruh dia ikut, macam nak melompat gua

bila Adlene bangun terus, Khaty dah tengah syok macam tak peduli. Gua pegang

tangan Adlene sambil pimpin dia kedalam bedroom gua. Ada katil besar dengan

tilam dreamland. Gua pasang aircond, namapaknya dah tak payah nak bercerita

panjang lagi, gua terus mencium bibir Adlene yang bergintu gelap…manis sekali,

dia membalas. Gua tanpa takut melorot skirtnya kerana zip dah gua tarik dari

belakang, dia pakai undies merah! Dengan high waistline tapi low cut…gua kira

syok habis. Tapak tangan gua gua lekapkan betul-betul kat vaginanya, langsung tak

marah malah dia pulak dok bukak zip seluar gua. Batang gua yang panjang, batang

hindustan pun keluar megah sebab gua ni memang tak pakai seluar dalam. Tanpa

disuruh Adlene melutut dan menjilat-jilat kepala batang gua yang memang sudah

laparkan pantat teenager tu.

Kuluman Adlene sungguh berkesan, gua macam terangkat kaki dibuatnya. Habis

batang gua di jilat licin macam budak kecil hisap ais krim magnolia lolipop.

Gua terus menyingkap baju si Adlene ni, nampak bra dia warna merah juga….satu

suit le tu, jenis mahal pulak. Gua tarik cangkuk belakang dia dan terus meleraikan

bra tu dari badan Adlene. Dia cuma tersenyum lebar dan terus menghisap konek

gua.

Adalebih kurang 5 minit gua angkatdia bagun dan mendukung Adlene ke katil,

teteknya memang seperti diduga, cantik and menongkat langit, nipple agak pink

dan sudah keras. Gua merebahkan Adlene atas katil empok tu dan segera

melorotkan undiesnya dan nampaklah medan permainan orang dewasa. Pantat

Adlene bercukur! Tiada seurat bulu pun, bogel, macam pantat budak kecil, cuma

saiz shaja berbeza. Gua pun membenamkan muka gua ke gua Adlene yang sudah

menati, gua jilat dan gigit celah-celah bibir pantat dan biji mutiaranya, Adlene

menguis kan kaki nya di tilam, mest stim habis dia ni. Airnya banyak keluar, rugi ni,

membazir so gua jilat habis.

Lepas tu gua bangun, dan membenamkam muka gua pula kat celah buah dada

Alene yang meninggi, nipplenya gua gigit kecil, Adlene meramas dan memicit

rambut gua tanda suka.

Gua mengiringkan badan Adlene, membuka kakinya luas dan merapatkan batang

gua ke permukaan pantatnya. Kemasukkan batang gua melalui jalan mengiring

begini memang gua suka, terasa setiap rongga didalam liang pantang Adlene bila

gua mengongkek begitu…Ibu jari kaki kananya gua hisap bila batang gua giat

mengongkek, katil bergoyang dan Adlene menggeliat macam ulat kena panas.

Kali ini gua memusingkan badan Adlene untuk main cara doggy. Pinggangnya gua

paut kuat bila batang gua menekan tubi pantat Adelene yang ternyata bukan lagi

virgin tetapi masih keperawanan, sebab ketat. Dia pula menolong gua dengan

menonggekkan lagi punggungnya keatas. Betul-betul macam blue film tadi gua

sontot habis pantat Adlene macam takde hari esok, Adlene cuma berkata fuck me,

fuck me berulang kali.

Dalam 10 minit doggy, gua rasamacam nak cum, jadi gua tekan dalam-dalam dan

lepaskan pancutan air mani gua. Memang gua tak suka membazir.

Lu tahu apa jadi? Bila gua sudah keluar dan Adlene tertiarap habis, gua nampak si

Khaty rupanya dok intip kita orang!

Muka dia nampak paling stim habis, mata macam nak tutup dan tanganya tengah

dok gosok pantat dia dari luar skirt. Mungkin dia tak perasan kita orang dah habis.

Kesiannnn Khaty, gua ni gentlemen so gua pelan-pelan turun dari katil dan

cepat-cepat mendapatkan dia, gua tutup mulut dia dengan tangan takut

menjerit…dia tergamam dan terlepas juga jeritan kecil tapi tangan gua lagi cekap

sebab dah masukkan kedalam skirtnya dan dok tengah meraba pantat yang

memang dah basah.

Gua bawa dia kebilik sebelah yang gua biasanya sediakan katil yang lengkap untuk

member yang datang overnight.

Katil ni kecil sikit tapi will have to do. Batang gua ni jenis yang cepat recycle, so

masa tu dok rasa macam nak menegang balik. Khaty macam takut-takut tapi gua

cepat-cepat buka bajudia, bra hitam pulak! At the same time gua singkap skirt dia

ni dan tarik kebawah undies dia, sah dia orang ni satu kepala sebab brand

underwear pun sama jenis Triumph dan warna undies dia ni hitam macam bra dia

juga. Gua macam nak tersenyum.

Cepat-cepat gua tolak atau tekan Khaty ke dinding sambil berdiri, gua french kiss

mulut dia dan disambut dengan malu-malu. Tangan kanan gua mengangkat peha

dia keatas dan tangan kiri menghalakan batang gua ke medan perang. Gua tak

tengok pun lagi rupa pantat dia tapi dah batang gua nak gasak.

Cuma gua tahu dia dah basah dan licin so kemasukkan batang besar gua tak

mungkin susah sangat. Tetapi lain jadinya,

Gua rasa ada halangan! Khaty cuba menolak gua tapi gua sontot juga lubang dia,

Khaty terlonjak keatas sebab gua terasa macam koyakkan sesuatu! Rupanya dia ni

masih virgin lagi..yahoooooo! Gua dapat dara malam tu!

Khaty cuba lagi menolak gua tapi si batang tu dah menongkat masuk kelubang tirus

yang ketat. Lalu gua henjutla cukup cukup, Khaty pula mengadui lebih, lebih tapi

lepas dua tiga kali henjut macam dia stim balik, so gua pulak bukak bra budak

sorang ni, kami masih lagi berdiri, lenguh juga. Gua seret dia kat katil…rebahkan

badan bai-baik dan mula balik acara mengongkek, air si Khaty ni pekat keluar, gua

rasa campur darah sekali. Dia dah tak boleh kawal lagi terus peluk gua kuat-kuat

dan gua lagi sekali pancut dalam lubuk untuk kali keduanya pada satu malam…tapi

di lubuk yang fresh!

Related Post